AKSARAY / ESKİL - Ortakuyu Ortaokulu

Okul Telefonu 0382 426 22 01
Okul Müdürü 0534 515 84 49
Adres
Adres Hürriyet Mah. Eskil / AKSARAY İl Merkezine 70km, ilçe merkezine 25km Ulaşım Aksaray il merkezine öğretmen servisimiz bulunmaktadır.
Vizyon
ÖĞRENCİLERİMİZE; İYİ BİR VATANDAŞ OLMALARI İÇİN GEREKLİ BİLGİ, BECERİ, DAVRANIŞ VE ALIŞKANLIKLARI KAZANDIRMAK. İLGİ, İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDEN İYİ BİR ŞEKİLDE YETİŞTİREREK HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK.
Misyon
ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA VE ANAYASADA İFADESİNİ BULAN ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE BAĞLI; TÜRK MİLLETİNİN MİLLİ, AHLAKİ, İNSANİ, MANEVİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN ,KORUYAN VE GELİŞTİREN AİLESİNİ, VATANINI, MİLLETİNİ SEVEN VE DAİMA YÜCELTMEYE ÇALIŞAN; İNSAN HAKLARINA VE ANAYASANIN BAŞLANGICINDAKİ TEMEL İLKELERE DAYANAN DEMOKRATİK,LAİK VE SOSYAL BİR HUKUK DEVLETİ OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ ´NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN VE BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ YURTTAŞLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.
Ulaşım
Aksaray il merkezine servis bulunmaktadır.Öğretmenlerimizin bir kısmı da Sultanhanı kasabasından geliş-gidiş yapmaktadır.
Hürriyet mah. Eskil/Aksaray
İl Merkezine 70km, ilçe merkezine 35km